NJUT AV SNÖN

I LOFSDALEN

FR. 3000 SEK PER VECKA

Fritidshus

Hyr fritidshus till självkostnadspris

Volvo Personalklubb äger ett hus i Lofsdalen i Härjedalsfjällen, ett hus i Gyllebo på Österlen i Skåne, ett hus i Båstad, ett hus i Granfjällsstöten i Dalarna, en lägenhet i Hahnenklee som ligger i det vackra bergsområdet, Harz, i mellersta Tyskland, en lägenhet i Mandelieu i södra delen av Frankrike och en lägenhet i Fuengirola strax söder om Malaga samt en lägenhet i La Zenia i Alicante, Spanien. Alla stugor/lägenheter hyrs ut till självkostnadspris. Hyrestiden är en vecka.

Uppgifter om aktuella priser, närmare detaljer om husen samt om uthyrningsförfarandet, finns nedan.

OBS! Husdjur EJ tillåtna i något av våra stugor/lägenheter

Berlin - Tyskland

Lägenhet i hjärtat av Berlin perfekt för två personer, med möjlighet för två ytterligare personer i bäddsoffa i vardagsrummet.

A flat in the heart of Berlin, perfect for two people, but... Läs mer »

Båstad - Sverige

Stugan är utrustad för 6 personer och består av vardagsrum, 3 sovrum samt kök och ett badrum med dusch. Läs mer »

Cannes - Frankrike

Med perfekt läge i Cannes, några få minuters promenad till strand, hamn, restauranger och shopping.

Lägenheten har ett sovrum med dubbelsäng (2 personer), ett vardagsrum och kök i öppen... Läs mer »

Fuengirola - Yamasol - Spanien

Lägenheten är på 43 kvm med tillhörande 11 kvm stor terrass mot poolområdet. Den är belägen på våning 2 och är utrustad för 2+2 personer. Hiss finns.

The apartment is 43 sqm with an... Läs mer »

Granfjällsstöten - Sverige

Stugan består av 2 sovrum med våningssängar. (Totalt 6 bäddar). Allrum med braskamin och köksdel. Badrum med dusch/bastu. En altan som nästan sträcker sig runt hela huset.

The cottage... Läs mer »

Gyllebo, Österlen - Sverige

Stugan är utrustad för 6 personer och består av 2 sovrum med våningssäng samt ett sovrum med två separata sängar, allrum och nyrenoverat kök.

The cottage is equipped for 6 people and... Läs mer »

Hahnenklee - Tyskland

Lägenheten är utrustad för 4 personer, bestående av 2 sovrum, allrum med köksdel, matplats, duschrum och toalett samt en balkong. Läs mer »

La Mata, Torrevieja - Spanien

Lägenheten på bottenplan är på 65 m2 med 2 sovrum, kök, vardagsrum och uteplats. Ett sovrum har dubbelsäng och ett har 2 enkelsängar. I området har man även tillgång till det gemensamma poolområdet.... Läs mer »

La Zenia, Amapolas IV, Alicante - Spanien

Parhuset är 3 vån högt och har stora uteplatser, en med gasolgrill. Stor insynsskyddad takterrass och 20 meter till gemensam pool. 3 sovrum och 3 toaletter med dusch. Läs mer »

Lofsdalen, Härjedalen - Sverige

Stugan är utrustad för 6 personer och består av ett kök; ett vardagsrum med TV, braskamin och matvrå; och ett badrum med dusch och fin bastu! Det finns två sovrum, ett med två våningssängar och ett... Läs mer »

Mandelieu - Frankrike

Lägenheten är utrustad för 2+2 personer och består av 1 sovrum med 2 bäddar samt ett stort allrum med kök och tillgång till en stor terrass. Sovrummet har 2 sängar. I allrummet finns en mindre... Läs mer »

Thalassa Beach resort - Cypern

Området heter Thalassa Beach resort och ligger i närheten av Bafra på Norra delen av Cypern. Det går buss till både Bafra och Famagusta, det tar ca 10-15 min till centrum Bafra och ca 45 min till... Läs mer »

Mina sidor

Logga in för att få tillgång till alla nyheter och erbjudanden samt delta i utlottningen av
stugveckor och konstverk.


Har du glömt ditt lösenord?

Medlemskap

Klicka på knapparna nedanför för att ansöka om eller aktivera ditt medlemskap i Volvo Personalklubb för att ta del av alla förmåner och erbjudanden.

BLI MEDLEM AKTIVERA MEDLEMSKAP

Nyheter


Cookieinställningar | Internetmedia Kommunikationsbyrå AB