NJUT AV SNÖN

I LOFSDALEN

FR. 3000 SEK PER VECKA

Fritidshus

Hyr fritidshus till självkostnadspris

Volvo Personalklubb äger ett hus i Lofsdalen i Härjedalsfjällen, ett hus i Gyllebo på Österlen i Skåne, ett hus i Båstad, ett hus i Granfjällsstöten i Dalarna, en lägenhet i Hahnenklee som ligger i det vackra bergsområdet, Harz, i mellersta Tyskland, en lägenhet i Mandelieu i södra delen av Frankrike och en lägenhet i Fuengirola strax söder om Malaga samt en lägenhet i La Zenia i Alicante, Spanien. Alla stugor/lägenheter hyrs ut till självkostnadspris. Hyrestiden är en vecka.

Uppgifter om aktuella priser, närmare detaljer om husen samt om uthyrningsförfarandet, finns nedan samt naturligtvis hos expeditionen.

Båstad - Sverige

Stugan är utrustad för 6 personer och består av en storstuga, 3 sovrum samt kök. Läs mer »

Fuengirola - Yamasol - Spanien

Lägenheten är på 43 kvm med tillhörande 11 kvm stor terrass mot poolområdet. Den är belägen på våning 2 och är utrustad för 2+2 personer. Hiss finns. Läs mer »

Granfjällsstöten - Sverige

Stugan består av 2 sovrum med våningssängar, allrum med braskamin och köksdel, badrum med dusch/bastu samt en stor altan som nästan sträcker sig runt hela huset. Totalt 6 bäddar. Läs mer »

Gyllebo, Österlen - Sverige

Stugan är utrustad för 6 personer och består av 2 sovrum med våningssäng samt ett sovrum med två separata sängar, allrum och nyrenoverat kök. Läs mer »

Hahnenklee - Tyskland

Lägenheten är utrustad för 4 personer, bestående av 2 sovrum, allrum med köksdel, matplats, duschrum och toalett samt en balkong. Läs mer »

La Zenia, Alicante - Spanien

Parhuset är 3 vån högt och har stora uteplatser, en med gasolgrill. Stor insynsskyddad takterrass och 20 meter till gemensam pool. 3 sovrum och 3 toaletter med dusch. Läs mer »

Lofsdalen - Sverige

Stugan är utrustad för 6 personer och består av kök, vardagsrum med TV, braskamin och matvrå. Två sovrum med nya madrasser - ett med två sängar och ett med två våningssängar. Badrum med dusch och... Läs mer »

Mandelieu - Frankrike

Lägenheten är utrustad för 2+2 personer och består av 1 sovrum med 2 bäddar samt ett stort allrum med kök och tillgång till en stor terrass. Sovrummet har 2 sängar. I allrummet finns en mindre... Läs mer »

Mina sidor

Logga in för att få tillgång till alla nyheter och erbjudanden samt delta i utlottningen av
stugveckor och konstverk.


Har du glömt ditt lösenord?

Medlemskap

Klicka på knapparna nedanför för att ansöka om eller aktivera ditt medlemskap i Volvo Personalklubb för att ta del av alla förmåner och erbjudanden.

BLI MEDLEM AKTIVERA MEDLEMSKAP

Nyheter


Internetmedia Kommunikationsbyrå AB