Fuengirola - Yamasol (Spanien)

Calle Dionisia Redondo 1, 296 40 Fuengirola

Lägenheten är på 43 kvm med tillhörande 11 kvm stor terrass mot poolområdet. Den är belägen på våning 2 och är utrustad för 2+2 personer. Hiss finns.

Vår lägenhet ligger i centrala Fuengirola som är en mellanstor stad belägen mitt emellan Malaga och Marbella på spanska solkusten. Tack vare klimatet, fina kommunikationer samt bra möjligheter till sport, är Fuengirola en idealisk plats att tillbringa sin semester på i stort sett året om.

Lägenheten är på 43 kvm med tillhörande 11 kvm stor terrass mot poolområdet. Den består av 1 sovrum med 2 bäddar, ett allrum med en bäddsoffa för två samt ett pentry, utrustat för 2+2 personer. Luftkonditionering och centralvärme samt utnyttjande av en gemensam pool. Obs! Lägenheten saknar tvättmaskin.

Som besökare har man nära till fascinerande städer som Malaga, Granada, Sevilla mm och det är inte långt till Algeciras, som är Spaniens port mot Afrika.

Tack vare de utmärkta motorvägarna, närheten till flygplats i Malaga och Gibraltar kan Fuengirola lätt nås med bil, tåg eller flyg.

Från lägenheten har du nära till alla kommunikationer som snabbt tar dig vidare till olika sevärdheter och golfbanor. Vill du stanna kvar i staden är det gångavstånd till det mesta, bara 200 m till en fin sandstrand.

Du och din familj får disponera lägenheten från lördag till lördag, från kl 15.00 ankomstdagen till kl 11.00 avresedagen.


Pris 4.500 kr (2019) per vecka inkl. bokningsavgift, sängkläder, duschhandduk och slutstädning.

Länktips:
Turistinfo Fuengirola

Mina sidor

Logga in för att få tillgång till alla nyheter och erbjudanden samt delta i utlottningen av
stugveckor och konstverk.


Har du glömt ditt lösenord?

Medlemskap

Klicka på knapparna nedanför för att ansöka om eller aktivera ditt medlemskap i Volvo Personalklubb för att ta del av alla förmåner och erbjudanden.

BLI MEDLEM AKTIVERA MEDLEMSKAP

Nyheter


Internetmedia Kommunikationsbyrå AB