Gyllebo, Österlen (Sverige)

Adlerstens Väg 7

Stugan är utrustad för 6 personer och består av 2 sovrum med våningssäng samt ett sovrum med två separata sängar, allrum och nyrenoverat kök.

Några kilometer från kusten mellan Kivik och Simrishamn i det underbart vackra Österlen, ligger Gyllebo. Med ett slott intill en sjö fylld med änder och en sagolik bokskog på andra sidan sjön.

Här är det lika ljuvligt nästan året om. Inom en halvtimmes bilfärd kan du i maj njuta av miljontals gullvivor på Brösarps backar, därefter besöka Fritiof Nilsson "Piratens" berömda gravsten i Ravlunda, följt av ett besök i fabriksaffären vid Kiviks musteri och en klättring uppför Stenshuvud - en av våra nyaste nationalparker.

Golfaren har en halvmil att åka för att få sitt lystmäte och lika kort är det till Simrishamn, Sveriges största fiskehamn och en stadsidyll med idel, små pastellfärgade hus. Söder därom ligger små fiskesamhällen, t ex Skillinge med liten, fin hamnkrog.

Några mil söder om Gyllebo ligger Kåseberga med fiskrökerier och Ales stenar, Sveriges största skeppssättning. Och överallt i detta Österlen finns slott att beundra, där finns gåsaslakterier och äkta spettekaksbagerier. För att inte tala om de milsvida sandstränderna.

Du och din familj disponerar stugan från lördag till lördag, från kl 15.00 ankomstdagen till kl 12.00 avresedagen.

Pris: 4.000 kr (2019) per vecka inkl. bokningsavgift.

Ångtåg på Österlen

Dressin på Österlen

Turistinfo Österlen
Mina sidor

Logga in för att få tillgång till alla nyheter och erbjudanden samt delta i utlottningen av
stugveckor och konstverk.


Har du glömt ditt lösenord?

Medlemskap

Klicka på knapparna nedanför för att ansöka om eller aktivera ditt medlemskap i Volvo Personalklubb för att ta del av alla förmåner och erbjudanden.

BLI MEDLEM AKTIVERA MEDLEMSKAP

Nyheter


Internetmedia Kommunikationsbyrå AB