DELTA I VÅRT

KONSTLOTTERI

FINA TAVLOR ATT VINNA

Volvo Personalklubbs Konstförening

För konstintresserade inom Volvo Group och Volvo Car Group

Konstföreningen, en sektion av Volvo Personalklubb, är en ideell förening med ändamål att sammanföra konstintresserade tjänstemän vid Volvo Group och Volvo Car Group och dess dotterbolag i Göteborg eller tidigare pensionerade anställda inom Volvo Group och Volvo Car Group och dess dotterbolag i Göteborg genom att öka intresset för konst genom bl a årliga konstnärsbesök/ besök på konstmuseet i Göteborg samt utlottning av konstverk.

Årsmöte 25 februari kl 17.00

Alla medlemmar är välkomna till årsmötet som i år kommer att hållas i LV-hallen, VGHQ.

För anmälan och mer info, logga in på Mina Sidor och gå till Evenemang.

Konstföreningen på Instagram och Facebook

Nu kan du följa konstföreningen på sociala medier, både på Instagram och Facebook! För att ytterligare locka medlemmarna att se, upptäcka, diskutera och köpa konst lägger vi kontinuerligt ut information om spännande aktiviteter, konstnärer och konstverk på Instagram och Facebook. Eftersom både Instagramkontot och Facebookgruppen är öppna får ni gärna tipsa familjemedlemmar och vänner om att följa konstföreningen, alla är inbjudna!

På Instagram har vi namnet @volvokonstforening och på Facebook söker ni efter VTK Konstförening och klicka på Gå med i gruppen.

Häng med!

Konstutlottningar

Konstlotteri

Konstföreningen har ett konstlotteri med dragningar två gånger per år. Vid varje dragning får de lyckliga vinnarna chansen att välja mellan ett 40-tal konstverk från aktiva konstnärer.
Som medlem i konstföreningen väljer du hur många lotter du vill deltaga med.
Max antal är 10 st per månad och kostnaden är 15 kr per lott. Betalning sker 1ggr/år via bankgiro. Vid detta tillfälle betalar man både Volvo Personalklubbs årsavgift samt totala kostnaden för lotterna på årsbasis

Du kan när du vill gå med eller gå ur konstföreningen samt ändra antal lotter. För att göra detta, var vänlig maila adm.volvopersonalklubb@volvo.com

För övriga frågor som rör konstföreningen: vtkkonst@gmail.com

Mina sidor

Logga in för att få tillgång till alla nyheter och erbjudanden samt delta i utlottningen av
stugveckor och konstverk.


Har du glömt ditt lösenord?

Medlemskap

Klicka på knapparna nedanför för att ansöka om eller aktivera ditt medlemskap i Volvo Personalklubb för att ta del av alla förmåner och erbjudanden.

BLI MEDLEM AKTIVERA MEDLEMSKAP

Nyheter


Internetmedia Kommunikationsbyrå AB