DELTA I VÅRT

KONSTLOTTERI

FINA TAVLOR ATT VINNA

Volvo Personalklubbs Konstförening

För konstintresserade inom Volvo Group och Volvo Car Group

Välkomna till Volvos konstförening, en sektion av Volvo Personalklubb. Konstföreningen är en ideell förening med ändamål att sammanföra konstintresserade anställda inom Volvo Group, Volvo Car Group och dess dotterbolag i Göteborg, samt tidigare pensionerade anställda inom dessa.Vi vill öka intresset för konst genom möten med konstnärer i deras ateljéer eller besök på gallerier och museum i Göteborg. Dessutom finns möjlighet att vinna konstverk i våra återkommande utlottningar.


Årsmöte Måndagen 27/2

Hej alla medlemmar i Volvo personalklubbs konstförening!

Efter två år med årsmöten via Teams kan vi äntligen träffas live. Vi går först igenom dagordningen och avslutar med det populära konstlotteriet, där deltagarna köper lotter på plats och får chansen att vinna fina priser.

Mötet börjar kl 17 i LV-hallen i VGHQ-byggnaden, Gropegårdsgatan 2, Göteborg.

 

Välkomna!

/Styrelsen


Följ konstföreningen på 

Instagram och Facebook

Nu kan du följa konstföreningen på sociala medier. För att uppmuntra medlemmar att se, upptäcka, diskutera och köpa konst lägger vi kontinuerligt ut information om spännande utställningar, konstnärer och konstverk. Då både Instagramkontot och Facebookgruppen är öppna för alla får ni gärna tipsa vänner om att följa konstföreningen. Alla är välkomna!

På Instagram heter vi @volvokonstforening och på Facebook söker du efter VTK Konstförening och klickar på ”Gå med i gruppen”.


Konstutlottningar

Konstlotteri

Konstföreningen har ett konstlotteri med dragningar två gånger per år. Vid varje dragning får de lyckliga vinnarna chansen att välja mellan ett 40-tal konstverk från aktiva konstnärer.
Som medlem i konstföreningen väljer du hur många lotter du vill deltaga med. Max antal är 10 st per månad och kostnaden är 15 kr per lott. Betalning sker 1ggr/år via bankgiro. Vid detta tillfälle betalar man både Volvo Personalklubbs årsavgift samt totala kostnaden för lotterna på årsbasis

Du kan när du vill gå med eller gå ur konstföreningen samt ändra antal lotter. För att göra detta, var vänlig maila info@volvopersonalklubb.se

För övriga frågor som rör konstföreningen: vtkkonst@gmail.com


Mina sidor

Logga in för att få tillgång till alla nyheter och erbjudanden samt delta i utlottningen av
stugveckor och konstverk.


Har du glömt ditt lösenord?

Medlemskap

Klicka på knapparna nedanför för att ansöka om eller aktivera ditt medlemskap i Volvo Personalklubb för att ta del av alla förmåner och erbjudanden.

BLI MEDLEM AKTIVERA MEDLEMSKAP

Nyheter


Cookieinställningar | Internetmedia Kommunikationsbyrå AB