DELTA I VÅRT

KONSTLOTTERI

Välkomna till Konstföreningen!

För konstintresserade inom Volvo Group och Volvo Car Group

Välkomna till Volvos konstförening, en sektion av Volvo Personalklubb. Vi är en ideell förening med målsättning att sammanföra konstintresserade anställda inom Volvo Group, Volvo Car Group och dess dotterbolag i Göteborg, samt pensionerade anställda inom dessa.

Vi vill öka intresset för konst genom möten med konstnärer i deras ateljéer eller besök på gallerier och museum i Göteborg. Dessutom finns möjlighet att vinna konstverk i våra återkommande utlottningar.


Utlottning vår 2024

Dragningen för vårens utlottning har genomförts och vinnarna har underrättats. Vinsterna och vinnarna kan ses via länken längst ner på sidan.


Följ konstföreningen på 

Instagram och Facebook

Nu kan du följa konstföreningen på sociala medier. För att uppmuntra medlemmar att se, upptäcka, diskutera och köpa konst lägger vi kontinuerligt ut information om spännande utställningar, konstnärer och konstverk. Då både Instagramkontot och Facebookgruppen är öppna för alla får ni gärna tipsa vänner om att följa konstföreningen. Alla är välkomna!

På Instagram heter vi @volvokonstforening och på Facebook söker du efter VTK Konstförening och klickar på ”Gå med i gruppen”.


Konstutlottningar

Konstlotteri

Konstföreningen har ett konstlotteri med dragningar två gånger per år. Vid varje dragning får de lyckliga vinnarna chansen att välja mellan flertalet konstverk med olika uttryck.

Som medlem i konstföreningen väljer du hur många lotter du vill deltaga med. Max antal är 10 st per månad och kostnaden är 15 kr per lott. Betalning sker 1ggr/år via bankgiro. Vid detta tillfälle betalar man både Volvo Personalklubbs årsavgift samt totala kostnaden för lotterna.

Du kan när du vill gå med eller gå ur konstföreningen samt ändra antal lotter. För att göra detta, var vänlig maila info@volvopersonalklubb.se

För övriga frågor som rör konstföreningen:  konstforening@volvopersonalklubb.se


Mina sidor

Logga in för att få tillgång till alla nyheter och erbjudanden samt delta i utlottningen av
stugveckor och konstverk.


Har du glömt ditt lösenord?

Medlemskap

Klicka på knapparna nedanför för att ansöka om eller aktivera ditt medlemskap i Volvo Personalklubb för att ta del av alla förmåner och erbjudanden.

BLI MEDLEM AKTIVERA MEDLEMSKAP

Nyheter


Cookieinställningar | Internetmedia Kommunikationsbyrå AB