Vanliga frågor och svar om
Volvo Personalklubb

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna som kan uppstå för dig som medlem. Hittar du inte svaret på just din fråga är du välkommen att kontakta oss genom formuläret längst ner på sidan.

Konstförening och konstlotteri

Hur deltar jag i konstlotteriet?

För att bli medlem i konstföreningen krävs medlemskap i Volvo Personalklubb. När du tecknar medlemskap i Volvo Personalklubb väljer du om du samtidigt vill gå med i konstföreningen, och du väljer då antal lotter du vill delta med per månad. (Max 10 st lotter/månad.)

Om du redan är medlem i Volvo Personalklubb men önskar bli medlem även i konstföreningen så går det bra att maila  info@volvopersonalklubb.se, såvida du är anställd i AB Volvo. Övriga medlemmar kan endast betala årsvis.

Hur går lottningen av konsten till?

Lotteriet är en slumpgenerator. Antalet lotter ackumuleras månad för månad per medlem fram till dragning. Vid varje dragning nollställs antal lotter för samtliga medlemmar. Själva dragningen görs av styrelsen gemensamt via hemsidan och registreras där.

Ex: En medlem som varit med i 2 månader , med 5 lotter per månad, har vid dragning totalt 10 vinstchanser.

Hur vet jag om jag vunnit?

Efter dragning i konstlotteriet så meddelas samtliga medlemmar i konstföreningen via mail om att dragning skett. Vinnarna kontaktas dessutom separat och informeras om när utlämning av vinster sker.

Är det möjligt att vinna fler än ett konstverk vid samma lottningstillfälle?

Det är teoretiskt möjligt att samma person vinner flera konstverk vid samma dragning. Sannolikheten för detta ökar med antal lotter/månad.Hittar du inget svar? Ställ en egen fråga till oss!

Har du frågor? Använd formuläret nedan för att kontakta Volvo Personalklubb och ställa just din fråga. Vi återkommer till dig med svar så fort som möjligt! Din fråga kan komma att publiceras bland "Vanliga frågor och svar" ovan.
 

Mina sidor

Logga in för att få tillgång till alla nyheter och erbjudanden samt delta i utlottningen av
stugveckor och konstverk.


Har du glömt ditt lösenord?

Medlemskap

Klicka på knapparna nedanför för att ansöka om eller aktivera ditt medlemskap i Volvo Personalklubb för att ta del av alla förmåner och erbjudanden.

BLI MEDLEM AKTIVERA MEDLEMSKAP

Nyheter


Cookieinställningar | Internetmedia Kommunikationsbyrå AB