Bli medlem

Välkommen som medlem i Volvo Personalklubb och dess konstsektion! Var med i utlottningar av semesterveckor i fritidsboenden, både i Sverige och Europa eller varför inte ta chansen att redan idag boka online en av våra lediga semesterveckor. Ta också del av föreningens förmåner.

Volvo Personalklubb och Konstföreningen är ideella föreningar, öppen för alla anställda vid Volvo Group och Volvo Car Group samt deras dotterbolag i Göteborg eller tidigare pensionerade anställda.

Som medlem i Volvo Personalklubb får du möjligheten att vara med på utlottningar av semesterveckor i fritidsboenden runt om i Sverige och Europa till mycket förmånliga priser. Alla inte utlottade veckor kan bokas online via hemsidan.

Som medlem i Volvo Personalklubbs Konstförening får du ta del av ett flertal årliga aktiviteter såsom besök hos verksamma konstnärer i Göteborg, föreningens stora konstlotteri med dragningar minst två gånger per år, besök på olika gallerier och sist men inte minst möjlighet att träffa nya kollegor vid någon av föreningens möten med spännande konstnärskap.

Ansök om medlemskap

Ta del av fördelarna – ansök om medlemskap redan idag!

Medlemskapet kostar 360 kronor per år.
Klicka bara på knappen ”Bli medlem”, fyll i dina uppgifter och skicka automatiskt in din ansökan om medlemskap direkt via hemsidan till personalklubbens administration.

Där behandlas din ansökan om inträde löpande av föreningens personal på expedition. Om alla uppgifter är korrekt ifyllda kommer du att få ett meddelande skickat till dig till angiven e-mailadress innehållande samtliga gällande medlemsuppgifter samt ett betalningsuppdrag för innevarande års medlemsavgifter.

Mina sidor

Logga in för att få tillgång till alla nyheter och erbjudanden samt delta i utlottningen av
stugveckor och konstverk.


Har du glömt ditt lösenord?

Medlemskap

Klicka på knapparna nedanför för att ansöka om eller aktivera ditt medlemskap i Volvo Personalklubb för att ta del av alla förmåner och erbjudanden.

BLI MEDLEM AKTIVERA MEDLEMSKAP

Nyheter


Cookieinställningar | Internetmedia Kommunikationsbyrå AB